Derfor skal du hyre hjælp til at montere din varmepumpe

21 July 2021 Cecilie Mortensen

Har du netop besluttet dig for, at du gerne vil investere i en varmepumpe? Så er der flere gode grunde til, at du hyrer en professionel til at stå for monteringen. Det får du også en forklaring på herunder. 

Hvorfor hyre hjælp til montering af varmepumpe? 

Du er sikker på at varmepumpen installeres korrekt

En af de første ting, som klart taler for at få hjælp til monteringen er, at varmepumpen installeres korrekt. Det kan nemlig være lidt af en opgave, du kommer på, hvis du selv forsøger at kaste dig over arbejdet. Du kan derfor også trygt overlade det til en tekniker, som har gjort det mange gange før, og som kender til din varmepumpe. 

Du kan få tilskud til de mandetimer der bruges 

Noget andet der taler for hjælp til montering af en varmepumpe er, at du kan få tilskud til arbejdet. Det kan i hvert fald være tilfældet, hvis du skrotter dit eksisterende oliefyr eller lignende til fordel for en varmepumpe. For at være helt præcis, så kan du benytte dig at Håndværkerfradraget og få tilskud til de mandetimer, der bliver brugt på selve monteringen. Vær dog opmærksom på de regler og krav der stilles, før du kan gøre brug at fradraget – blandt andet at der skal sendes elektroniske fakturaer m.m. Derudover eksisterer der også et krav omkring, at arbejdet skal vedrøre en forbedring af boligen. Som du kan fornemme, så er der flere ting, der skal være indfriet. 

Monteringen foregår hurtigere

Når du hyrer professionel hjælp, kan du også forvente, at monteringen foregår væsentligt hurtigere, end hvis du selv skulle stå og bøvle med varmepumpen. Du får derfor også frigivet tid til andre ting, du kan kaste dig over i stedet. 

Hvis du allerede nu vil begynde at lede efter et firma, som kan hjælpe dig, så kan du starte her: http://pl-teknik.com/

Flere Nyheder