Disse omstændigheder gør det lettere med skiltemaling

16 April 2021 Anders Lundtang Hansen

Du står med en tjans af en opgave at udføre skiltemaling i Randers, da du ikke havde mulighed for at hyre nogle folk til at gøre det for dig, og du er trods alt også jysk af sind, så du vil hellere spare de penge ved at gøre det selv og skaffe materialerne på egen hånd.

Du har trods alt prøvet at male nogle rum før, så det her er jo bare lidt finere arbejde, hvis der ligefrem skal laves nogle lige linjer og skrives nogle bogstaver.

Derfor er det første tip, som vi allerede kommer med her, at du begynder at øve dig på en overflade, der minder om den, som skiltet skal være på, og som det ikke gør noget, at du smider ud bagefter – hvis du ligefrem ikke også kan øve dig gentagende gange på den.

Ellers kan en anden overflade også gøre det ud for en god erstatning for disse øvelser.

Skiltemaling på egen hånd

Når det så kommer til at male skiltet, så tag det indenfor i et lokale, hvor du dækker af, så det ikke gør noget, at det drypper lidt med maling.

Det er trods alt lettere, end hvis man skal stå udenfor, hvor skiltet kan vælte, det kan blæse, en kat løber forbi, eller mennesker forstyrrer en i arbejdet.

Dette gælder sådan set også, hvis du har et stort skilt hængende op: tag det ned, hvis der er mulighed for det.

Kan du ikke tage skiltet ned, eller bliver det for besværligt, så bygge et lille “læskur” deroppe, som du kan sidde inde i, mens du maler, så malingen kan tørre uden skader fra fugle, blade eller insekter.

Brug gerne noget malertape til at måle af med, hvis der skal laves nogle lige linjer.

Vi håber, at du kunne bruge vores råd til noget.

Flere Nyheder