Et marmorsofabord er ikke som de gammeldags sofaborde

10 July 2021 Anders Lundtang Hansen

Et marmorsofabord kan måske få dig til at tænke på den slags sofaborde, som der måske var hjemme hos dine forældre, men som der nok bestemt har stået hos dine bedsteforældre.

Det var de der massive sofaborde, der vejede et ondt år, og som der så ud til at være sammensat af forskellige klinker i diverse mønstre; og disse var også tykke i sig selv, så man ikke kunne forstå, hvordan man nogensinde havde mulighed for at sammensætte den slags.

På baggrund af dette forsvor man, at man aldrig ville eje sådan et tungt sofabord, fordi man ville gøre det lettere at flytte rundt, og så var man også meget mere til møbler af træ, selvom det kræver en hel del at holde træmaterialet pænt og ved lige.

Men hvis du går et smut ind på stueindretning.dk og ser deres udbud af marmorsofaborde, så er det noget helt andet end dem, som du husker fra barn.

De her marmorsofaborde vil passe ind i indretningen i mange hjem

Du vil nok som det første bemærke, hvordan de er lavet med omtanke for den moderne indretning, hvor man gerne kører med neutrale farver, der godt kan stå i kontrast med hinanden.

Så skal man helst have firkantede linjer og så meget runde linjer til at opveje dette; man har sjældent noget i midten.

Dette er disse sofaborde med til at gøre, da man kan få dem store og med firkantede linjer eller som sorte med runde kanter, så de kan sørge for en kontrast i hjemmet.

Men selvfølgelig er disse borde også meget praktiske og brugbare, da det kan holde til en hel del, om det er aftenhygge med kaffen, et lettere animeret selskab eller noget i midten.

Man kan næsten vove den påstand, at disse sofaborde er tidløse, så dine barnebørn i dette tilfælde gerne vil arve dem af dig!

Flere Nyheder