Find BH sæt og andet lingeri online

08 July 2021 Astrid Pedersen

Skal beholdningen i din undertøjsskuffe suppleres med et lækkert BH og trusse sæt? Så kan du med fordel læse med her.

Hvilken slags trusser skal jeg vælge?

Den mest intime beklædningsdel er trussen. Det er således temmelig vigtigt at du vælger trusser i top kvalitet – og at du føler dig godt tilpas i de trusser du har på. Dine trusser skal have den rette størrelse og en god pasform. Og så skal trusserne selvfølgelig helst være fremstillet af et kvalitets materiale som er behageligt mod huden og ikke giver anledning til irritation.

Der ud over har du faktisk frit valg på alle hylder når det gælde valg af trusser. Har du mod på at fremstå ultra sexet og forførende går du aldrig helt helt galt i byen med en g strengs trusse. Den minimalistiske g strengs trusse dækker kun lige det allermest nødvendige foran og vil som regel mestendels bestå af tynde strenge.

Der er dog ikke særlig meget støtte at hente i en g strengs trusse. Derfor vil du, såfremt du gerne vil skjule et par deller for eller bagtil, kunne få mere glæde af eksempelvis en tai trusse, en tanga trusse eller måske en maxi trusse.

Disse trusse typer kan sagtens være vældig sexede og flotte selv om man måske ikke traditionel vil tænke i de baner når man hører ordet maxi trusse. Men finder du din trusse i en ægte lingeri butik vil du finde at selv en maxi trusse kan peppes op med det rette design.

Find en flot BH

En BH er alfa og omega i et BH og trusse sæt. Der findes et utal af BH modeller som hver især matcher en bestemt kropstype. Det er vigtigt at du ikke blot vælger en BH i den rette størrelse. Modellen skal også passe til dig. Læs mere på https://www.love-lingeri.dk/.

Flere Nyheder