Find et godt og billigt dansk webhotel

19 April 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er din nye webshop klar til at gå online, eller sal din virksomhed præsenteres ved et flot online visitkort i form af en hjemmeside? Så bør du finde dig et godt webhotel som kan dække dine behov.

Hvorfor ikke bare købe min egen server?

Der er mange gode grunde til at du bør bruge et webhotel i stedet for at købe og opsætte din egen server. Først og fremmest er det bøvlet selv at drive en hosting løsning. Du skal være 100% sikker på at du ved hvad du laver.

webhotel

Du skal selv forestå opsætning og opdatering af server software og sikre at en backup eller fail over løsning er på plads, lige som du på kontinuerlig basis skal være up to date med de nyeste firewall og antivirus programmer.

Du skal selv afholde alle omkostninger til såvel indkøb af hardware og software som til den daglige drift af din server, her under strøm – og da serveren skal være tændt døgnet rundt kan det hurtigt løbe op.

Services inkluderet i en webhotel løsning

Vælger du i stedet at lade dit website eller din webshop hoste på et webhotel betaler du et fast månedligt beløb, og slipper dermed for besværet med selv at skulle drive en hosting løsning. Med et webhotel får du glæde af diverse stordrift fordele, hvilket betyder at prisen på et webhotel i Danmark faktisk er temmelig lav.

Generelt kan du hos diverse udbydere finde webhotel løsninger som på alle parametre matcher forskellige behov og præferencer. Uanset om du blot leder efter et sted hvor du kan placere virksomhedens enkle hjemmeside, eller om du har brug for mere plads og båndbredde i forbindelse med drift af en større webshop, vil du kunne finde hvad du søger blandt det store udbud af webhoteller i Danmark. Du kan finde det rette webhotel på webhotel-guiden.dk.

Flere Nyheder