Firmajulegaver anno 2020 – vælg selv dine firmajulegaver

21 September 2020 Astrid Pedersen

Er du på jagt efter den perfekte firmajulegave kan du hurtigt komme til at lede længe. Det er nemlig de færreste firmajulegaver som på magisk vis kan gøre alle modtagere glade. Og jo større din virksomhed er, des flere modtagere – og des mindre chance for at finde en one size fits all løsning.

Hvordan finder jeg de rette firmajulegaver 2020?

I stedet kan du vælge en løsning hvor dine medarbejdere får lov at vælge nøjagtig den gave de hver især ønsker sig, inden for en bestemt prisklasse. På den måde sikrer du at alle får en firmajulegaver som de kan glæde sig over. Og til det formål kan du med stor fordel vælge Borg & Bigum.

Hvem er Borg & Bigum?

Borg & Bigum er en dansk virksomhed som igennem de seneste fire årtier har forsynet virksomheder landet over med firmagaver. Når du ønsker at glæde dine medarbejdere,kunder og andre interessenter med en smagfuld og lækker gave er det Borg & Bigum du skal have fat på. Her finder du nemlig alt fra lækre gave æsker og julekurve til diverse designer mærkevarer, køkken udstyr, elektronik og lyd samt beklædning og interiør.

Du vil altid kunne finde den rette firmajulegaver i Borg & Bigum’ store udvalg. I den online shop finder du firmagaver af alle typer inddelt efter kategori, for eksempel kundegaver, medarbejdergaver, sommergaver, anledningsgaver, firmajulegaver, gavekurve, påskegaver, jubilæumsgaver, lejlighedsgaver, pensionsgaver og barselsgaver.

Som noget nyt finder du også hos Borg & Bigum den smarte julefrokost pakke ”Firmajulefrokost – hver for sig”. Denne pakke indeholder alt hvad du skal bruge for at kunne give dine medarbejdere en lækker julefrokost uden at I behøver at mødes under samme tag. Du bestemmer selv om pakkerne skal bruges som et led i en online julefrokost eller om du vil give hver enkelt medarbejders familie en velfortjent hyggestund.

Se det fulde udvalg på firmagavernu.dk

Flere Nyheder