Kerastase Genesis modvirker hårtab

26 July 2021 Astrid Pedersen

Det er de færreste mennesker som finder hårtab ønskværdigt. Faktisk går de fleste af os rundt og frygter at miste håret en dag.

Desværre er hårtab virkelighed for mange mennesker. Hårtab kan skyldes mange ting, og der er rigtig mange faktorer at tage i betragtning når det handler om hårtab. Hårtab kan forårsages af medicin, sygdom, stress, dårlig ernæring, hormonelle forandringer så som graviditet eller overgangsalder, og meget andet. Overdrevet styling samt gentagne kemiske behandlinger af håret kan også ødelægge fibrene og svække rødderne hvilket igen kan føre til hårtab.

Således kan alle rammes af hårtab. Der er derfor god grund til at passe på håret hvis du føler at det er udsat. Og til det formål bør du udse dig de rette produkter til pleje af håret således at du kan forebygge hårtab på effektiv vis.

Hvilke produkter skal jeg vælge hvis jeg ønsker at forebygge hårtab?

Hvis du gerne vil bevare dit hår sundt og stærkt, og samtidig ønsker en mere fyldig og glansfuld hårpragt, kan du med fordel vælge den nærende og plejende produkt serie Genesis fra det velkendte hårpleje brand Kérastase.

Kérastase er kendt for at fremstille nogle af de mest effektive hårpleje produkter på markedet, og har gjort dette siden midten af forrige århundrede. Du går aldrig galt i byen med Kérastase hvis du ønsker smukt og spændstigt hår. Og med Kérastase Genesis kan du samtidig forebygge hårtab ved at styrke håret fra rod til spids.

Hvor kan jeg købe de lækre Kérastase Genesis produkter?

Du kan finde samtlige produkter i Kerastase Genesis serien hos Hair by Stender. Hair by Stender fører alle Kérastase produkter inklusive shampoo, balsam, hårmaske, hårkur, serum og varme beskyttende creme til styling af hår fra produktlinjen Genesis. Du kan læse mere om Kérastase Genesis og bestille hårpleje via den online shop på hairbystender.dk

Flere Nyheder