Kurser af forskellig form

12 February 2022 Steffen Petersen

advertorial

Der findes diverse former for kurser, i mange arter og former. Man kan tage kurser omkring stort set alt hvad læring indebærer, så hvis man ønsker at lære noget nyt, så er der helt sikkert et kursus for det du ønsker at lære. I denne artikel vil vi kommer lidt ind under mellemlange kurser og intensive læringsforløb som du kan gennemgå hvis du ønsker. Hvis du gerne vil vide mere omkring dette emne, så læs med her, vi har nemlig dækket over det.

 

Mellemlange kurser

Man kan deltage i et mellem langt kursus, hvor kurset vil vare omkring 4-7 uger. De mellemlange kurser er for dem som kan have svært ved at afsætte 5 måneders tid til et helt højskole ophold. Ofte er største delen af deltagerne i voksne aldre, men kan komme i de fleste aldre fra 16 og opefter. Det bliver typisk afholdt på højskoler og bliver afholdt parallelt til højskolens lange kurser.

Intensive læringsforløb

Man kan også deltage i et intensivt læringsforløb hvor det så foregår som et 3 ugers langt sommerhøjskole forløb, med studie forberedende fag, der vil også være vejledning, og meget fællesskab mellem de andre deltagere. Her kan man virkelig prøve at se, hvad det vil betyde at gå på en højskole, man får en masse faglige udfordringer, nye venner og en masse gode oplevelser. Intensive læringsforløb er typisk målrettet unge som ikke har taget en ungdomsuddannelse endnu. Men det betyder at det kun koster 1500 kroner for at deltage i kurset hvis man altså opfylder alle betingelserne for at deltage.

Find et kursus til dig

Der findes mange kurser derude, der er bare at lede. Man kan lede via internettet for at finde netop det kursus som der passer til dig og dine behov. Vi har også lavet en søgning for dig, du kan meget simpelt benytte dette link: www.4d.dk

Flere Nyheder